Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде се намира централата която управлява плафоните?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде се намира централата която управлява плафоните?

Здравейте колеги
    Някой знае ли къде се намира централата, или не знам какво е, което управлява плафоните да светват и изгасят, когато се отварят и затварят вратите? Предното ми плафонче не свети въобще каквото и да правя с вратите. На ръчно си работи, когато го пускам от копчето, ляво дясно. Оставя ли го на автомат обаче, задните си светват като се отвори врата, а предното не. Искам евентуално да си взема втора ръка, но не знам въобще какво да търся и затова искам да го видя какво представлява.

Благодаря предварително
    Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark 10.1998
    Fiat Bravo 1.6 16V 1998 - на жената (продадена - не жената, колата)

Не съм сигурен, но може да е една бяла правоъгълна кутиика която командва централното......мисля че беше някъде около пасажерския бег, но това не е нещо под което бих се подписал....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Зад жабката, бяло кутийче. Управлява и централното заключване.
      Alfa Romeo 1.8 TS `98
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bloodless Покажи съобщение
        Здравейте колеги
        Някой знае ли къде се намира централата, или не знам какво е, което управлява плафоните да светват и изгасят, когато се отварят и затварят вратите? Предното ми плафонче не свети въобще каквото и да правя с вратите......
        Има вероятност и то не малка, проблема да е в самия плафониер. Така че първо го откачи и виж с мултицет дали има напрежение по захранващите проводници.
        А електрониката -бялата кутийка, е наистина зад жабката.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK

Comment

Благодаря колеги, ще търся за бяла кутийка като махна жабката
          Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark 10.1998
          Fiat Bravo 1.6 16V 1998 - на жената (продадена - не жената, колата)

Comment

Working...
          X